De unde să obțineți bani dacă nu este nimic de plătit pentru un împrumut, restructurarea imprumutului

În viața noastră modernă, există atât dungi alb-negru. Nu putem fi siguri că și mâine va fi bine. Astăzi aveți un loc de muncă bine plătit și un salariu stabil, nu există nicio garanție de 100% că va dura și mai mult. Pentru comoditate, ați contractat un împrumut care nu afectează în mod semnificativ bugetul familiei dvs., iar dacă aveți un loc de muncă stabil, plățile lunare sunt foarte modeste.
Din cauza unor circumstanțe care nu vă pot controla, de exemplu: falimentul, activitatea organizației în pierdere, închiderea unei sucursale a organizației angajatorului dvs. Ai fost tăiat de la locul de muncă, sau compania doar închis. Și acest lucru va duce la faptul că nu puteți plăti împrumutul. Și neplata plăților obligatorii de împrumut va duce la penalități sau la apelul băncii către colecționari sau procese.

Există o opinie în rândul debitorilor de împrumut că restructurarea datoriilor de credit este o procedură complexă, consumatoare de timp și nu realistă. Din cauza acestei opinii, oamenii nu își folosesc ocazia de a se adresa băncii cu procedura de restructurare a datoriei de împrumut. În același timp, multe bănci sunt gata să revizuiască programul de plată după aplicarea și să ofere Împrumutatului restructurarea imprumutului. Este mai profitabil pentru bancă dacă debitorul a luat în mod independent inițiativa de a informa despre capacitatea sa financiară incompletă și dorința de a rambursa obligațiile de credit decât de a lua cazul în instanță sau de a apela la serviciile colecționarilor. Apelul Împrumutatului către bancă, cu o propunere de restructurare a datoriei către bancă, oferă Împrumutatului un plus semnificativ, arătându-și integritatea față de bancă.

Procedura în sine începe inițial după ce Împrumutatul se adresează sucursalei băncii cu un mesaj că are o problemă financiară. Debitorul trebuie să contacteze sucursala băncii, să informeze inspectorul de credit despre problema sa financiară, să completeze documentele necesare în bancă pentru a solicita restructurarea imprumutului. Pentru ca banca să ia o decizie cu privire la posibilitatea restructurării datoriei, banca va solicita documente suplimentare pentru a evalua pe deplin solvabilitatea Împrumutatului.

Lista principalelor documente pentru că împrumutatul să depună o cerere de restructurare la bancă:
  1.  O fotocopie a pașaportului (dacă există o familie, de asemenea, o copie a pașaportului membrilor familiei).
  2.  Cererea împrumutatului sub forma băncii.
  3.  O copie a contractului de împrumut.
  4.  Originalul sau o copie a dosarului de muncă.
  5.  Un certificat de la locul de muncă despre Salariul din ultimele șase luni înainte de a vă pierde locul de muncă.
  6.  În cazul restructurării creditării ipotecare, este necesar să se confirme că nu există alt spațiu de locuit pentru împrumutat.
  7.  Dacă Împrumutatul este concediat din cauza unei reduceri, atunci veți avea nevoie de un certificat, aveți nevoie și de un certificat de la bursa de muncă care să indice valoarea indemnizației Împrumutatului.

După ce banca primește toate documentele de mai sus, deciziile privind posibilitatea restructurării Împrumutului vor fi deja luate pe baza lor. În acest proces, cel mai important lucru este să oferiți fapte convingătoare că scăderea solvabilității dvs. a avut loc din motive independente de dvs. Și că în viitor sunteți gata să continuați să vă rambursați datoria de împrumut și să vă îndepliniți obligațiile față de bancă și să faceți totul pentru a vă îmbunătăți situația financiară.

După aprobare, este posibil să obțineți o vacanță de credit, plata numai a dobânzii calculate pe lună, o modificare a perioadei de împrumut cu o pasiune de luni.

Este demn de remarcat faptul că, dacă banca a aprobat împrumutul pentru restructurare, atunci merită să luați acest lucru foarte în serios și să îl plătiți la timp, deoarece într-o bancă un client cu o astfel de problemă pare a fi decent și responsabil, dar pe de altă parte este problematic și astfel de plăți vor fi ținute sub control special.